Дорогі друзі!
Всі ті, хто слідкує за життям Авани в Україні!
Хочемо поділитися з вами останніми новинами ☺

ПАСХАЛЬНА РАДІСТЬ ДЛЯ СОЛДАТ
Нещодавно всі християни світу святкували велику подію – воскресіння Ісуса Христа. Це свято радості, надії, перемоги. І особливо приємно в цей день поділитися радістю з ближніми, згадати про тих, чиє життя потребує перемін.

Команда одного з клубів Авани, що в Черкасах, вирішила подарувати пасхальну надію солдатам, які захищають нашу країну. Кожен лідер мав можливість приготувати щось смачненьке, принести законсервовану їжу чи овочі, одяг, інші необхідні речі, які потім були передані тим людям, які знаходяться на лінії фронту. Крім того, вся команда зібралася разом, щоб приготувати воякам святковий салат! Всі дружно чистили і різали овочі, робили це від щирого серця і в молитві. А від того, що можна послужити іншим, у кожного на душі ставало тепліше…Та й страва, приготована з любов’ю, завжди смакує смачніше!

Чудово, що Авана може проповідувати Божу любов не тільки дітям, а й іншим людям навколо!

 


ЗУСТРІЧ КОМАНДИ AWANA UKRAINE

Цього місяця ми чекали на приїзд в Україну гостей з міжнародної Авани – Стіва Кахуна, віце-президента міжнародного служіння Авани, та Джона Волтона, головною ціллю якого було зняти відео про служіння тут. На зустріч із ними приїхали місіонери та координатори Авани зі Східної Європи. Це була хороша можливість провести паралелі, як відбувається служіння в різних країнах; підбити підсумки; виділити основні напрямки, в яких розвивати Авану; переймати досвід; планувати, мріяти, задавати питання та отримувати відповіді. Це був час навчання, відпочинку, теплих дружніх розмов. Гості також відвідали кілька клубів і подивилися, як проходять заняття.